Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo schudt avond vol frustratie laat van zich af bij eclatante zege United

Laatste update:

Ten Hag koos voor Victor Lindelöf als vervanger van Raphaël Varane, die geblesseerd raakte tegen Chelsea (1-1). Ronaldo miste die topper en keerde donderdag terug bij Manchester United met een basisplaats. Tyrell Malacia kreeg na drie wedstrijden zonder speelminuten een nieuwe kans in de basis. Ten Hag verraste verder met een startplek op de vleugels voor de achttienjarige Alejandro Garnacho.

Manchester United had in de eerste helft moeite om veel kansen te creëren tegen Sheriff, dat alleen naar Old Trafford leek gekomen om tegen te houden. Na een klein half uur spelen hadden de Moldaviërs de eerste echte redding nodig van doelman Maksym Koval, die voorkwam dat Ronaldo van dichtbij binnentikte. United brak de ban een minuut voor rust uit een hoekschop, die door Christian Eriksen op het hoofd werd gelegd bij Diogo Dalot: 1-0.

Ten Hag voerde in de rust twee wissels door: Antony ging eruit voor Marcus Rashford, terwijl Harry Maguire zijn rentree maakte op de plek van Lisandro Martínez. Maguire miste zeven duels door een spierblessure. Manchester United zocht in de tweede helft geduldig naar de volgende treffer, wetende dat het van Sheriff niets te duchten had. Ronaldo dribbelde zich met een klein uur op de klok knap vrij in het strafschopgebied en had kunnen scoren, maar zag zijn schot in de tribunes belanden.


Ronaldo kreeg de bal enkele minuten later wél in het doel, maar werd tot zijn frustratie teruggefloten vanwege buitenspel. United besliste de wedstrijd in de 65e minuut. Een vlotlopende aanval eindigde via een voorzet van Luke Shaw op het hoofd van Rashford: 2-0. Ronaldo schudde in de slotfase de frustraties van zich af. De Portugees zag zijn kopbal gekeerd worden, maar was er als de kippen bij om de rebound af te ronden: 3-0. In de slotfase maakte Donny van de Beek na twee maanden zijn rentree voor United. De middenvelder had zelfs kunnen scoren, maar gleed de bal na een voorzet van Marcus Rashford naast.

Meer nieuws

Hartman zag belangrijke rol voor hemzelf weggelegd in Nederlands elftal op EK
2
Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
8
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
25
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
22
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
3
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties