Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo slaat en schopt: 'Hij was wat heetgebakerd en gefrustreerd'

Laatste update:

"Ik verwacht dat hij een normale straf krijgt. Ik weet dat Cristiano zijn excuses al via social media heeft aangeboden en ik heb het hem ook al vergeven", zegt de 28-jarige Braziliaan in een interview met AS. "Cristiano was bij een duel wat heetgebakerd en gefrustreerd, omdat het niet goed ging met zijn elftal. Maar goed, dat kan iedereen overkomen. Het is gebeurd, zand erover. Ik neem het hem niet kwalijk."

Edimar hoopt dan ook dat de voetballiefhebbers weer snel van de Portugees kunnen genieten: "Ik hoop dat hij niet lang hoeft toe te kijken. Ik heb niets tegen hem en hoop dat hij dit seizoen de beste speler van de wereld blijft. Hij raakte slechts mijn benen en mijn mond, dat was het. Ik probeer daarmee te zeggen dat dit soort dingen op een voetbalveld kan gebeuren, dat begrijpt iedereen."


-

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
0
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
6
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
4
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties