Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ronaldo stond naakt voor de spiegel en zei: 'Messi ziet er niet zo uit''

Laatste update:

Hoewel Crouch nooit samenspeelde met Cristiano Ronaldo, heeft hij veel verhalen gehoord over de Portugees. "Rio Ferdinand vertelde ons dat Cristiano Ronaldo weleens naakt voor de spiegel stond, zijn handen door zijn haar haalde en zei: 'Wauw, wat ben ik knap!' De andere spelers van Manchester United probeerden hem uit te dagen. 'Whatever, Lionel Messi is een betere speler dan jij', zeiden ze. Ronaldo haalde zijn schouders op en lachte opnieuw. 'Ja, maar Messi ziet er niet zo uit.'"

De routinier, 42-voudig international van Engeland, speelde tussen 2009 en 2011 voor Tottenham Hotspur. Eén ploeggenoot uit die tijd zal hij niet gauw vergeten: Benoit Assou-Ekotto. De linksback, clubloos na zijn vertrek bij Metz deze zomer, toonde 'geen interesse' in voetbal. "Sterker nog: hij had er een hekel aan. Zaterdag om 13.30 uur had hij geen idee wie de tegenstander was. 'Maar Benoit, we hebben het er de hele week over gehad tijdens de training', zei ik dan. En dan was er het eten voor de wedstrijd. Wij aten pasta met kip, zonder saus, en dat was al twintig jaar zo. Maar Benoit kwam altijd binnen met een tas van de Tesco met dezelfde vier dingen: een croissant, warme chocolademelk, een blikje cola en een zakje chips."

"De croissant begreep ik nog wel, want hij is Frans-Kameroens. Voor de chocolademelk geldt hetzelfde. Hij deed vaak zijn croissant in de chocolademelk. Maar de chips en de cola … Het leken wel twee verschillende maaltijden", schrijft Crouch. "De ene was voor een echte Parijzenaar van middelbare leeftijd, de andere voor een twaalfjarige uit Londen. En het werkte, want hij was altijd in topconditie en raakte nauwelijks geblesseerd. We accepteerden het maar, net als alle andere eigenaardigheden. Zoals de auto's waarmee hij naar de training kwam. Soms was het een Smart, soms een Lamborghini. Of het feit dat hij ijsbaden weigerde om te herstellen, simpelweg omdat ze 'te koud' waren."

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties