Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo topscorer aller tijden van Real na dubbelslag in Zweden

Laatste update:

Malmö FF - Real Madrid 0-2
Malmö FF had het veld in het Swedbank Stadium wat smaller gemaakt, om Ronaldo en co wat minder ruimte te geven. De Zweden hoopten dat dit in hun voordeel zou werken en het moet gezegd worden dat Malmö in het eerste halfuur aardig stand bood. De thuisploeg was (logischerwijs) duidelijk niet van plan om zelf het spel te gaan maken en zakte zich ver in, met twee spitsen die op countermogelijkheden loerden. Anton Tinnerholm en Marcus Rosenberg kregen ook mogelijkheden om Malmö op voorsprong te zetten, maar Keylor Navas was goed bij de les. Pas na een kwartier spelen werd Real voor het eerst gevaarlijk en Ronaldo werd toen ook direct twee keer in scoringspositie gebracht, maar Johan Wiland hield zijn ploeg in deze fase op de been.

Na een halfuur spelen was het bij de derde kans wel raak en bereikte Ronaldo dus de grens van 500 doelpunten in zijn loopbaan. Real kwam er bij een counter snel uit en Ronaldo stond op rechts helemaal vrij, waarna hij werd aangespeeld door Isco en Wiland kansloos liet. Dani Carvajal maakte er kort voor rust nog bijna 0-2 van, maar zijn volley belandde op de lat, waardoor Malmö in de race bleef voor een goed resultaat. De thuisploeg wist dat het dan wel wat meer moest aanvallen in de tweede helft en Malmö kwam goed de kleedkamer uit, met enkele prima voorzetten tot gevolg. De defensie van Real stond echter goed opgesteld en voorkwam dat het echt gevaarlijk werd.

Real werd wél direct gevaarlijk, toen Alvaro Arbeloa een voorzet van Karim Benzema met de borst klaar legde voor Mateo Kovacic. Hij raakte de bal echter niet goed en zag zijn inzet langs de voor hem verkeerde kant van de paal rollen. Real speelde de tweede helft hierna rustig uit, al kreeg Rosenberg een ruim een kwartier voor tijd nog wel een goede kopkans: Navas zag de inzet van de voormalig Ajacied maar net naast rollen. Yoshimar Yotun kreeg even hierna zijn tweede gele kaart, waardoor Malmö dus met een man minder kwam te staan, en met tien tegen elf redde Willand nog fantastisch bij een schot van Ronaldo. Kort voor tijd tikte CR7 echter alsnog de 0-2 binnen, waardoor hij nu samen met Raúl topscorer aller tijden van Real is.

Shakhtar Donetsk - Paris Saint-Germain 0-3
Serge Aurier opende woensdagavond de score bij het duel tussen Shakhtar Donest en Paris Saint-Germain, maar hij begon eigenlijk nog helemaal niet goed aan de wedstrijd. De concurrent van Gregory van der Wiel op de rechtsbackpositie gaf in de openingsfase een onnodige vrije trap en een hoekschop weg, maar kwam twee keer met de schrik vrij. Vervolgens kopte hij aan de overkant na zeven minuten spelen een voorzet van Maxwell bij de tweede paal binnen. Aurier schreef hierna bijna zelf ook nog een assist op zijn naam, toen Andriy Pyatov helemaal mis zat bij een voorzet, maar Zlatan Ibrahimovic de bal niet goed op zijn hoofd kreeg. Via David Luiz werd het even later alsnog 0-2: uit een hoekschop verdubbelde hij zonder het zelf te weten de marge.

Ángel Di María had er nog binnen het eerste halfuur 0-3 van moeten maken, toen hij na een lange bal van Luiz alleen op Pyatov af ging, maar el Fideo faalde in de afronding en hield het dus nog enigszins spannend. Shakhtar had die spanning nog voor rust helemaal terug moeten brengen, maar Yaroslav Rakitskyi, Darijo Srna en Taison wisten de aansluitingstreffer niet op het bord te krijgen. In de tweede helft werden Taison en Alex Texeira nog gevaarlijk namens Shakhtar en tien minuten voor tijd raakte laatstgenoemde zelfs nog de lat. PSG hield dus stand en liep kort voor het einde nog uit naar 0-3, via een van richting veranderd schot van Ibrahimovic. Het doelpunt ging de boeken in als een eigen goal van Srna en dus staat Ibrahimovic nog een goal achter Pauleta op de topscorerslijst aller tijden van PSG.

-

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
29
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties