Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Groot beveiligingslek: grappenmaker weet spelersbus Man United binnen te sluipen

Laatste update:

Het is zeker niet de eerste keer dat de YouTuber een soortgelijke grap uithaalt. In februari liep hij het podium op van de jaarlijkse BAFTA Awards met de cast en crew van Oppenheimer.

Hij stond in stilte achter hoofdrolspeler Cillian Murphy en producer Emma Thomas toen ze de prijs voor beste film in ontvangst namen. Op het moment dat de YouTuber het podium verliet, werd hij door de beveiliging in de kraag gevat.

Lizwani was de beveiliging van Crystal Palace eerder deze maand dus ook te slim af. Volgens de Daily Mail slaagde hij hierin door zich te hijsen in een trainingspak van Manchester United en een designertas bij zich te dragen.

De YouTuber stapte in en nam plaats in de spelersbus. Hij werd vervolgens opgemerkt door de beveiliging van Manchester United, die hem uit het voertuig escorteerde.

Het incident wordt door Crystal Palace gezien als een ernstige inbreuk op de veiligheid. De Premier League heeft al haar clubs gewaarschuwd om uit te kijken voor herhaling.

Crystal Palace heeft een eigen onderzoek ingesteld naar het incident. The Eagles geloven dat Lizwani zich verstopte in het gebied waar de spelersbus van Manchester United arriveerde voordat hij zijn grap uithaalde.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Marciano Vink is 'heel enthousiast' over kersvers Ajax-trainer Francesco Farioli
0
Ajax maakt volledige samenstelling nieuwe staf Farioli bekend: Vos schuift door
1
Francesco Farioli komt met eerste reactie op aanstelling als hoofdcoach Ajax
6
Akkoord met Nice bereikt: Ajax vindt in Farioli gewenste nieuwe hoofdtrainer
41
El Ahmadi: 'Ik sprak hem. Geweldig, maar clubs willen hem niet door leeftijd'
2
Lucas Paquetá officieel aangeklaagd door FA; Braziliaan 'verrast en van streek'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties