Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo troeft Messi af in lijst van rijkste voetballers ter wereld

Laatste update:

Neem de nummer tien op de lijst: Thierry Henry, met een geschat vermogen van 57 miljoen euro. De 36-jarige Fransman zit in de herfst van een fantastische carrière, maar daarnaast is of was hij het gezicht van grote merken als Puma, Renault en Gillette. Ook andere activiteiten zijn belangrijk. Zo investeerde Gianluigi Buffon een deel van zijn vermogen in een bedrijf en na waardestijging van zijn aandelen heeft hij een geschat vermogen van 63 miljoen euro. Zlatan Ibrahimovic (69 miljoen), Ronaldinho (78 miljoen) en Neymar (80 miljoen) zijn andere topvoetballers die met een gerust gevoel op de bankrekening kunnen kijken.

De top vijf van rijkste spelers ter wereld wordt geopend door Kaká. Bij Real Madrid kreeg hij nog negen miljoen euro salaris per seizoen, bij AC Milan is dat ongeveer de helft. Desondanks is hij al lang en breed binnen, met een vermogen van 82 miljoen euro. Kaká verdiende een vermogen door deals met adidas, EA Sports en Sony. Nummer vier op de lijst is Wayne Rooney, die bij Manchester United liefst 365.000 euro per week verdient. De aanvaller staat mede daardoor op 84 miljoen euro.

Samuel Eto'o is de eerste speler in de top drie van de lijst van rijkste spelers ter wereld. Bij Anzhi Makhachkala ontving de spits liefst twintig miljoen euro per seizoen. Daarnaast is de 32-jarige aanvaller van Chelsea het gezicht van merken als Puma en Ford. De grens van een vermogen van honderd miljoen euro wordt gepasseerd met de nummer twee: Lionel Messi. De aanvaller van Barcelona wordt door velen gezien als de beste ter wereld, maar volgens deze lijst is hij niet de rijkste. Met een salaris van vijftien miljoen euro en megadeals met merken als adidas, Turkish Airlines en Gillette hoeft de Argentijn in ieder geval niet op de kleintjes te letten. Liefst 146 miljoen euro is zijn geschatte vermogen.

Messi wordt afgetroefd door zijn grote rivaal Cristiano Ronaldo. De superster van Real Madrid is een fantastische voetballer en daar staat een megasalaris tegenover (zeventien miljoen euro per seizoen), daarnaast is hij ook nog eens een mode-icoon. Ronaldo sloot een enorm contract met Nike en is het gezicht van merken als Armani, Castrol Edge en Herbalife. In totaal kan de Portugees beschikken over 148 miljoen euro. Ronaldo is de opvolger van David Beckham, vorig jaar nog de rijkste. Beckham beëindigde zijn carrière en verdween uit de lijst.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties