Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo verklaart falen op WK: 'Ik ben te ver gegaan'

Laatste update:

Een paar weken voor de start van het WK stelde Ronaldo alles in het werk om de finale van de Champions League mee te kunnen maken. Daarbij overschreed hij de grenzen van wat zijn lichaam fysiek aankan. "Ik was niet helemaal fit en heb de grenzen opgezocht. Op clubniveau ging het goed, maar het lag gecompliceerder met de Portugese nationale ploeg. Het kan niet altijd goed aflopen."

Ronaldo zegt geleerd te hebben van de gang van zaken, maar sluit niet uit dat hetzelfde scenario zich nog eens voordoet. "Ik heb er geen spijt van, omdat ik moet spelen voor Real Madrid, dat me ook betaalt en mij alles geeft, en mijn land Portugal." Hij spreekt desondanks van een 'droomjaar'. "Dit jaar was geweldig omdat ik de meeste individuele en teamprijzen heb gewonnen." Ronaldo won onder meer de FIFA Ballon d'Or, de Champions League en de Spaanse beker.

Cristiano Ronaldo had de Champions League-finale nooit mogen spelen

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
4
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
14
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties