Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo verlost Portugal diep in blessuretijd van Denemarken

Laatste update:

Denemarken - Portugal 0-1
Denemarken had in de eerste helft het meeste balbezit, maar de dreiging kwam vooral van Portugese zijde. Ronaldo deed drie pogingen, Danny was tweemaal gevaarlijk en Nani kopte na 25 minuten over na een harde en gerichte voorzet van aanvoerder Ronaldo. Beide partijen maakten er een interessant schouwspel van en de beste mogelijkheid voor rust was voor Denemarken. Christian Eriksen passte de bal naar Michael Krohn-Dehli en de buitenspeler van Celta de Vigo plaatste het leer tegen de buitenkant van de paal. Voor de wedstrijd werd Dennis Rommedahl overigens bedankt voor bewezen diensten; de rappe rechtsbuiten van weleer speelde 126 interlands en werd flink toegejuicht door de fans in het Parken Stadion. Het Portugal van Fernando Santos, dat zaterdag in een oefenduel met 2-1 verloor van Frankrijk, kreeg in het eerste kwartier na rust opnieuw prima mogelijkheden.

Ronaldo stuitte echter op Kasper Schmeichel en William Carvalho mikte bij een hoekschop net over. Het tempo lag in het tweede bedrijf aanmerkelijk lager en van doelgevaar was na het uur nauwelijks meer sprake. In de slotseconde kopte Ronaldo op aangeven van Ricardo Quaresma echter toch nog de 1-0 tegen de touwen. Bij Denemarken moest Ajacied Nicolai Boilesen het duel per brancard verlaten; hij ging knock-out nadat een medespeler de bal tegen zijn hoofd aan had geschoten. Boilesen is inmiddels ook naar het ziekenhuis gebracht en kampt mogelijk met een hersenschudding. Portugal staat nu op slechts drie punten in Groep I, terwijl de Scandinaviërs één punt meer hebben, maar ook een duel meer hebben gespeeld.


San Marino - Zwitserland 0-4
Zoals verwacht mocht worden had Zwitserland een gemakkelijke avond in Serravalle. Haris Seferovic stelde al binnen het eerste kwart de zege veilig door tweemaal te scoren. De spits van Eintracht Frankfurt kopte na tien minuten raak na een voorzet van Pajtim Kasami en even later schoot Seferovic de bal met zijn linker in de onderhoek: 0-2. Nadat Kasami vervolgens de lat raakte, tekende Blerim Dzemaili met een kopbal wel voor de 0-3. De bezoekers scoorden in de tweede helft nog één keer: Xherdan Shaqiri tekende voor de 0-4. In de slotfase miste Ricardo Rodríguez nog een strafschop. Zwitserland boekte daarmee zijn eerste overwinning in Groep H en staat op drie punten.

-
Een terecht resultaat?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties