Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ronaldo vertrouwt artsen bij Real Madrid niet meer na verwarring'

Laatste update:

De knieblessure die Ronaldo parten speelde bleek een hamstringblessure; een klein scheurtje in de hamstring, om precies te zijn. Real Madrid communiceerde dinsdag dat het geen risico wilde nemen met CR7 en hem dus aan de kant zou houden in de Copa del Rey-finale. Een dag later brengt Sport naar buiten dat Ronaldo een stuk vertrouwen in de medische staf van Real Madrid is kwijtgeraakt.

Na zijn uitvallen tegen Dortmund duurde het een week voordat de clubartsen een MRI-scan uitvoerden bij de Portugees. Daarbij werd een scheurtje in de hamstring ontdekt. Een dag later, vorige week vrijdag, nam Ronaldo het vliegtuig naar zijn vaderland om zich in Oporto verder te laten onderzoeken. Hij wilde graag een second opinion en kreeg die van José Carlos Noronha, de arts van zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes.

Noronha opereerde in het verleden Radamel Falcao, Pepe en Arjen Robben toen zij geblesseerd aan de kant stonden en Ronaldo wilde graag zijn medische oordeel over zijn hamstring. De dokter bevestigde de diagnose die Real Madrid al stelde en raadde Ronaldo aan volledige rust in acht te nemen. Zou hij dat niet doen, dan zette hij zijn deelname aan het WK in Brazilië op het spel, gaf Noronha aan.

De boodschap kwam duidelijk aan bij Ronaldo, schrijft Sport. Hij gaf intern direct aan de bekerfinale te zullen overslaan. Real Madrid zorgde daarna voor verwarring bij de aanvaller door het in het midden te laten of hij wel of niet mee zou doen en bovendien geen update over de medische conditie van zijn sterspeler naar buiten te brengen. Terwijl AS en andere kranten melding maakten van het feit dat niet Ronaldo's knie, maar hamstring wat beschadigd was, bleef Real stil.

Wat Ronaldo ook verwarde was dat er een bijeenkomst werd belegd met Florentino Pérez, algemeen directeur José Ángel Sánchez, de medische staf en Ronaldo zelf. Daarbij werd 'besloten' dat hij de bekerfinale niet zou spelen, maar die conclusie had de aanvaller zelf al na het bezoek aan Noronha getrokken. Hij zou nu enigszins wantrouwen koesteren jegens de medische staf van de Spaanse topclub.

Meer nieuws

PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
0
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
7
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
4
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties