Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo was bijna van Arsenal: 'Daar heb ik het meeste spijt van'

Laatste update:

"Het moment waar ik het meeste spijt van heb, is dat Ronaldo niet heeft getekend", vertelt Wenger tijdens een sponsorevenement. "We waren er dichtbij, maar we kregen hem niet. Niet alleen dat, hij ging ook nog eens naar Manchester United. Natuurlijk doet dat vandaag de dag nog steeds pijn."

Wenger heeft het ook over de spelers die hij wél naar Londen wist te halen. Opmerkelijk genoeg noemt hij niet iemand als Thierry Henry, maar komt hij met Lauren op de proppen. "Ik zeg nooit wie de beste was, maar ik vind aanwinsten als Lauren prachtig. Iemand die je in de gaten krijgt, terwijl de rest hem niet op de radar heeft. Hij was een middenvelder, die ik opstelde als rechtsback. Hij maakte deel uit van de Invincibles."

Had Cristiano Ronaldo bij Arsenal gepast?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties