Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen begrijpt niets van terugkeer Alex Kroes bij Ajax

Laatste update:

"Het stelt wel die achterban gerust", concludeert René van der Gijp tijdens de uitzending van Vandaag Inside. "Zoveel gedoe en zoveel onrust. Je hebt hem nu een functie gegeven als technisch directeur en ik vind het wel prima, joh."

"Wim Kieft zei het afgelopen maandag ook al: die Kroes heeft ook geen moord gepleegd. Hij heeft alleen wat onhandig gehandeld met die aandelen. Er was veel onrust ontstaan als je hem echt had weggestuurd. Ik vind dit wel een goede oplossing."

"We zitten al bijna in mei, dus dan moet er veel gaan gebeuren qua transfers: wie vertrekken er, wie wordt de nieuwe trainer... Iemand moet dat gaan bepalen", besluit Van der Gijp.

Derksen kan zich niet vinden in de mening van zijn collega. "Alex Kroes zijnde zou ik er geen genoegen mee nemen. Kijk, hij is aangesteld als algemeen directeur. Hij heeft dan een foutje gemaakt en ik vind het wel meevallen, het is echt een uitglijder."

"Ik zou dan echt niet genoegen nemen met een degradatie. Hij kan ook zeggen: ik bedank voor de eer. Als ik vijftien miljoen euro op mijn bank had staan dan zou ik de eer aan mezelf houden."

"Weet je wat je krijgt met Alex Kroes als technisch directeur. Dan wordt er weer precies gelet op dat hij geen zakendoet met SEG, dat bureau waar hij ooit deel van uitmaakte. Dan gaat het natuurlijk weer stinken", aldus Derksen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
5
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties