Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo: 'Zo ben ik nu eenmaal, ik ben soms een klootzak'

Laatste update:

"Ik bedank ook de pers, want ik weet dat ik soms een klootzak kan zijn, maar zo ben ik nu eenmaal. Het spijt me als ik sommigen ben vergeten te bedanken, want ik vergeet niemand om wie ik geef", zei de Portugees. Toen een verslaggever wilde weten wat Ronaldo van de uitspraken van Gerard Piqué vond, antwoordde CR7 vilein.

"Je wil weten waarom ik niet meer met de media praat? Ben je slim of niet? Om jouw werk uit te voeren, moet je slim zijn. Ik spreek vaak niet met de media omdat de vragen niet goed zijn. Die vraag heeft niets te maken met deze ceremonie", aldus Ronaldo. Piqué zei onlangs dat hij altijd hoopt dat Real verliest en de verdediger van Barcelona sprak eerder over 'die eikels uit Madrid'.

Ronaldo maakte sinds zijn komst in 2009 veertig procent van de doelpunten van Real. Desondanks vindt oud-doelman Francisco Paco Buyo niet dat het team van Rafael Benítez afhankelijk is van de recordtopscorer: "Ze hebben Barcelona in de Copa del Rey verslagen toen Ronaldo niet meedeed. Nul afhankelijkheid, dus. En datzelfde geldt voor Lionel Messi bij Barcelona", aldus Buyo in gesprek met Goal.

James Rodríguez
Real gaat zondagavond op bezoek bij Atlético Madrid en kan dan mogelijk niet beschikken over James Rodríguez, die met dijbeenklachten kampt. De aanvallende middenvelder moet volgens Caracol Radio waarschijnlijk ook de interlands tegen Peru (8 oktober) en Uruguay (13) oktober aan zich voorbij laten gaan. Carlos Ulloa, de dokter van de nationale ploeg van Colombia, is naar Spanje afgereisd om een diagnose vast te kunnen stellen.

Cristiano Ronaldo evenaarde Raúl als topscorer aller tijden van Real Madrid en werd vanmiddag geëerd in het Bernabeu! #icoon #geschiedenisgeschreven #koninklijk #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
4
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
20
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
46
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties