Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rondo benoemt ridicule actie van Hato tegen Feyenoord: 'Bij een 6-0 stand...'

Laatste update:

"In het begin na zijn debuut speelde hij toch heel goed, of niet?", opent Willem van Hanegem over Hato. "Als je hem nu ziet..." Mulder vult aan: "Nee, dat is niks."

Marco van Basten zag Hato, die voornamelijk als linksback kwam te spelen tegen Feyenoord, grote moeite hebben met zijn directe tegenstander. "Hato kwam in de een-tegen-een met Minteh. Dan zie je dat Hato ook nog een hoop moet leren."

Hato fungeert dit seizoen als derde aanvoerder bij Ajax en droeg al verschillende keren de band. "Je kan zo'n jongen toch niet aanvoerder maken?", vraagt Rafael van der Vaart zich af.

"Nee, maar er is niks anders", reageert Van Basten. "Kun je nagaan wat voor armoede er is. Noem een andere dan die in aanmerking zou komen? Die anderen doen hun mond ook niet open, of het zijn buitenlanders."

Van Basten hoort Kenneth Taylor als suggestie. "Als je hem de band had gegeven, hadden ze allemaal gezegd: 'Hoe kan Taylor nou weer aanvoerder zijn?'" Van Basten krijgt bijval van Van Hanegem. "Ja, dat is zeker zo."

Hato had het dus uiterst moeilijk in De Kuip en wekte verbazing bij Mulder met een opmerkelijke actie. "Ik zag Hato bij een 6-0 stand ook nog even een no look-pass geven... Ze zijn echt gewoon van de leg, dat is wel duidelijk..."

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
12
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
14
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
10
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties