Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rondo maakt gehakt van Ajacied: 'Die is vreselijk over het paard getild'

Laatste update:

Tijdens het bespreken van de huidige crisis bij Ajax komt de tienvoudig Oranje-international al snel ter sprake. "Als je Timber ziet tegen zo'n jochie van net boven de twintig tegen Emmen (Richairo Zivkovic, in werkelijkheid 27, red.)... ", begint Jan van Halst. Mulder onderbreekt zijn tafelgenoot al gauw. "Daar noem je nou iemand die vreselijk over het paard is getild. Timber! Hij is helemaal niet zo goed."

Gullit is het daar niet helemaal mee eens, en schetst een dieper geworteld probleem bij Ajax. "Kijk, Timber is goed aan de bal. Het grootste probleem met Ajax is dat ze verdedigers en verdedigende middenvelders niet opleiden." De enkelvoudig Ballon d'Or-winnaar noemt daarop het voorbeeld van Matthijs de Ligt om zijn punt verder te verduidelijken. "Als je dan iemand hebt uit de eigen gelederen - De Ligt! Die is de hele jeugd alleen maar gewend geweest om met 6-0 of 7-0 te winnen. Die heeft nooit tegenstand gehad. En komt er dan een keer tegenstand, is het in een keer heel moeilijk. En het is bij Timber precies hetzelfde."

Mulder werpt tegen dat De Ligt juist 'geweldig speelde' in zijn tijd bij Ajax. "Ja", raisonneert Gullit, "maar als er dan een tegenstander van formaat kwam, had hij het lastig. In Italië (bij Juventus, red.) heeft hij moeten leren verdedigen. Dat komt omdat ze bij Ajax wedstrijden winnen met twee vingers in de neus." De Ligt lijkt het komend WK overigens af te moeten leggen tegen Timber in de basis van het Nederlands elftal. Louis van Gaal kiest al een tijdlang voor een driemanscentrum bestaande uit Timber, Virgil van Dijk en Nathan Aké, waarbij De Ligt of Stefan de Vrij doorgaans als eerste alternatief geldt.

Denk jij dat Ruud Gullit hier de vinger op de zere plek legt?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties