Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rondo vreest voor Memphis Depay: 'Dat is toch over bij Barcelona'

Laatste update:

"Toen ik naar Barcelona zat te kijken, heb ik ook heel veel aan Memphis Depay zitten denken", erkent Van Halst maandagavond in Rondo van Ziggo Sport. "Hij is nu geblesseerd, maar dat is toch over bij Barcelona." Presentator Wytse van der Goot geeft vervolgens aan dat de voorhoede in de tussentijd is versterkt met Pierre-Emerick Aubameyang, Adama Traoré en Ferran Torres. "En dan heb je Ansu Fati nog die eraan komt", voegt Van Halst daaraan toe. "Die is nog geblesseerd, dus voorin wordt het heel druk. En hij (Depay, red.) is ook niet gehaald door deze trainer."

"De waarheid zal in de komende weken uitwijzen hoe het zal gaan", zo voorspelt Van Basten. "Want als Depay goed genoeg is om nu een basisplaats te krijgen, dan maakt 'ie het af ook, dan blijft hij. Maar als dat niet het geval is... " Tafelgenoot Youri Mulder zag Aubameyang driemaal scoren tegen Valencia, maar de analist gaat niet gelijk mee in de euforie rondom de winteraankoop van Barcelona. "Ik hoorde van jou Jan (Van Halst, red.) een paar weken geleden dat Aubameyang geen speler voor Barcelona zou zijn. En vandaag is Aubameyang in een keer wel geschikt."

Van Halst reageert met een kwinkslag op het verhaal van Mulder: "Hier was ik al bang voor. Gisteren zat ik te denken: Vandaag moet ik naar Rondo", aldus de oud-speler, die een opgaande lijn ziet in het spel van de Catalanen. "Dit is al de tweede wedstrijd dat je denkt: Dit is wel een kampioenswaardig elftal. Het is veel te laat hoor en nog te wisselvallig. Maar je ziet wel kwaliteit voorin, waar ze zo naar gehunkerd hebben. Waardoor de druk op de achterste linie ook wat minder wordt."

'Memphis Depay praat met twee clubs en hoopt op gebaar van Barcelona'

De aanvaller heeft naar verluidt twee opties op de transfermarkt.Lees artikel

-
Zie jij Memphis Depay volgend seizoen bij Barcelona spelen?

Meer nieuws

Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
2
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
3
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
9
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
9
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
30
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties