Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ronduit verbijsterend' VAR-besluit in Premier League wordt teruggedraaid

Laatste update:

Balbuena schoot in de 81ste minuut van de wedstrijd een bal weg en kwam na zijn schietbeweging met zijn schoen terecht op het onderbeen van Ben Chilwell. Scheidsrechter Chris Kavanagh kende na het bekijken van de beelden een rode kaart toe aan de Paraguayaanse mandekker, maar volgens Lineker was dat zwaar onterecht. "Oh ffs (for fuck sake ofwel 'in godsnaam', red.), dat is geen rode kaart", schreef de voormalig spits. "Hij werkt gewoon de bal weg. Belachelijk."

Lineker was blijkbaar zo ontdaan over de beslissing dat hij kort daarna nog een keer tweette. "Hoe kunnen VAR en de scheidsrechter het zo mis hebben?", vroeg Lineker zich af. "Het is gewoon verbijsterend. Ronduit verbijsterend." Chelsea won de wedstrijd overigens dankzij een treffer op slag van rust van Timo Werner, die voor het eerst sinds 68 dagen weer eens scoorde namens the Blues.

Ook Rio Ferdinand meldde zich op Twitter. De oud-verdediger van Manchester United wil dat de voetbalwereld per direct afscheid neemt van de VAR. "In de prullenbak ermee", aldus Ferdinand. "We hebben het geprobeerd en het is s***. Wegwezen. Het vertraagt het spel en zuigt de emotie uit het spel."

-
Is de rode kaart voor Fabian Balbuena terecht?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties