Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rood' Napoli profiteert na gouden wissel niet van slippertje Juventus

Laatste update:

Mauro Icardi produceerde voor de eigen fans in de openingsminuut bijna het doelpunt van het jaar toen hij Alex Meret wat ver voor zijn doel zag staan en het in één keer probeerde. Napoli kwam doordat de poging van de Argentijn op de lat eindigde echter met de schrik vrij en ging daarna op zoek naar de openingstreffer die de bezoekers op zes punten van Juventus moest brengen. De volgende goede mogelijkheid was echter opnieuw voor het met Stefan de Vrij in de basis startende Inter en Meret moest na acht minuten spelen in actie komen om een volley van Matteo Politano uit zijn doel te houden.

I Partenopei lieten zich vervolgens via Lorenzo Insigne ook in aanvallend opzicht zien, maar Samir Handanovic demonstreerde net als zijn collega aan de overkant scherp aan de wedstrijd begonnen te zijn. Een blessure bij Marek Hamsik leidde er vervolgens toe dat de tactische plannen van Ancelotti, die verrassend met José Callejon als een soort hangende rechtsback begon, in de prullenbak konden, al hadden de Napolitanen het ook in een meer gangbare opstelling lastig in het Giuseppe Meazza. Ivan Perisic zag na een halfuur spelen namelijk een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel, terwijl Kalidou Koulibaly even later een poging van Icardi van de lijn af moest halen om een goal te voorkomen.

Napoli begon met wat meer overtuiging aan de tweede helft dan waarmee het het eerste bedrijf had afgesloten, maar kon toch niet voorkomen dat Marcelo Brozovic op aangeven van Icardi de ruimte kreeg om over te schieten. Een goede redding van Handanovic voorkwam vervolgens een doelpunt van Callejon en met Dries Mertens in plaats van de licht geblesseerde Arkadiusz Milik in het veld gingen de bezoekers in de laatste twintig minuten van de wedstrijd op zoek naar de openingstreffer.

Die ambities kregen in de tachtigste minuut echter een flinke knauw toen Koulibaly zich niet kon inhouden na een gele kaart wegens het vasthouden van Politano en na een cynisch applaus in de richting van arbiter Paolo Mazzoleni met zijn tweede geel binnen een minuut kon gaan douchen. Luciano Spalletti bracht vervolgens Lautaro Martínez in voor João Mário en de jonge spits zag hoe Meret maar net kon voorkomen dat Icardi meteen van de man-meersituatie profiteerde. De invaller trok in de blessuretijd vervolgens zelf alsnog de hoofdrol naar zich toe door, nadat Kwadwo Asamoah eerder aan de overkant nog een bal van de lijn had gehaald, de 1-0 binnen te schieten en tot overmaat van ramp voor Napoli moest Insigne een paar minuten later ook inrukken met een directe rode kaart na een incident met Keita Baldé Diao.

-
Vind jij dat Internazionale het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties