Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rooney gaat nog veel meer doelpunten maken, daar twijfel ik niet aan'

Laatste update:

"In de drie competitiewedstrijden die ik dit seizoen gezien heb, stond Rooney in zijn eentje te knokken met twee centrumverdedigers. Er was niemand om hem heen om hem te helpen. Woensdag veranderde dat. Michael Carrick en Ander Herrera sloten snel bij om Rooney bij te staan", zegt Shearer tegen Sky Sports.

"Toen Rooney de eerste had gemaakt, was het een kwestie van tijd tot hij meer doelpunten zou maken. Als Manchester United de bal sneller naar voren weet te krijgen, gaat Rooney nog veel meer doelpunten maken, daar twijfel ik niet aan", aldus Shearer.

Overigens maakt de legendarische spits zich zorgen over de positie van nummer 9 bij de nationale ploeg van Engeland. "In mijn tijd hadden we Robbie Fowler, Andy Cole, Teddy Sheringham, Matt Le Tissier, Chris Sutton, Les Ferdinand en dan mis ik er nog wel een paar. Nu hebben we Rooney en Harry Kane. Kane heeft veel potentieel, maar hij is er nog niet. Daniel Sturridge kwakkelt met blessures. We hebben meer spitsen nodig", waarschuwt Shearer.

Wayne Rooney is beter als spits dan als middenvelder

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
7
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
9
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
19
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties