Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rooney gruwelt van unieke kans Liverpool: 'Het zou ondraaglijk voor mij zijn'

Laatste update:

"Het is geweldig om uit het land te zijn nu Liverpool en Manchester City strijden om de titel", knipoogt Rooney bij talkSPORT. De aanvaller begon zijn loopbaan bij Everton, aartsrivaal van Liverpool, en groeide later uit tot clubicoon van Manchester United, rivaal van Manchester City. Rooney hoopt dat laatstgenoemde club er met de titel vandoor gaat.

"Hopelijk weet Manchester City Liverpool achter zich te laten. Het zou ondraaglijk voor mij zijn als Liverpool kampioen wordt, het is de nachtmerrie van iedere Evertonian." De veteraan weet nog goed dat Liverpool in 2005 ten koste van AC Milan de Champions League won. The Reds maakten een 0-3 achterstand goed en kwamen uiteindelijk als winnaar uit de eindstrijd.

"Ze hebben het er nu nog over", vervolgt Rooney. "Als ze de landstitel pakken, dan hoor je dat over tien en vijftien jaar nog." Liverpool hervat op zondag 31 maart de jacht op de eerste landstitel sinds 1990 met een thuisduel met nummer drie Tottenham Hotspur. Concurrent Manchester City gaat een dag eerder op bezoek bij degradatiekandidaat Fulham.

Verwacht jij dat Liverpool de Premier League gaat winnen dit seizoen?

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
15
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
5
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties