Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rooney: 'Ik dacht toen gelijk: Jezus, dit kan ik Van Gaal maar beter vertellen'

Laatste update:

"Ik was er echt kapot van dat Louis toen werd ontslagen", citeert de Daily Mirror uit het nieuwe boek van Van Gaal, genaamd LvG - De trainer en de totale mens. "Ik vond het namelijk echt geweldig om met hem te werken. We hadden met Louis aan een derde seizoen moeten beginnen, dan waren we echt zoveel sterker geweest." De huidige aanvaller van Derby County weet dat Van Gaal geen geluk had met blessures. "Ons beste team was goed genoeg voor de topvier, maar we kwamen in de problemen bij blessures, omdat we niet meer over dezelfde kwaliteit beschikten als in de jaren ervoor."

Rooney kreeg rond de tijd van het winnen van de FA Cup het idee dat Van Gaal het elftal naar zijn hand begon te zetten. "In die twee seizoenen heb ik meer geleerd dan onder elke andere manager, daarom zal ik hem voor altijd dankbaar zijn. Niet alleen omdat hij mij aanvoerder maakte, maar ook voor het vertrouwen en het geloof dat hij in mij had." Rooney werkte met onder meer Sir Alex Ferguson en José Mourinho op Old Trafford, maar Van Gaal staat bovenaan zijn lijstje met favoriete managers. "De samenwerking met Louis was onbetaalbaar, omdat ik zoveel van hem leerde. Ik had me geen beter voorbeeld kunnen wensen."

Van Gaal ging ook goed om met incidenten rondom spelers die breed werden uitgemeten in de media. Zo werd Rooney ooit in beschonken toestand knock-out geslagen door toenmalig ploeggenoot Phil Bardsley tijdens een bokswedstrijdje in de keuken. "Toen die beelden viral gingen, dacht ik: Jezus, dit kan ik de manager maar beter vertellen." Van Gaal had Rooney kort daarvoor tot aanvoerder benoemd bij Manchester United. Maar toen ik kort daarna het kantoor van de manager binnenliep, barstte hij gelijk in lachen uit toen hij me zag. Het was totaal geen probleem voor Louis. De media hadden het incident behoorlijk uitvergroot, maar Louis moest er alleen maar om lachen."

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
11
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
40
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties