Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'

Laatste update:

Veerman zag eerst nog wel een nerveus PSV in de beginfase van de wedstrijd. De Eindhovenaren kwamen zelfs op achterstand. "Het was heel stroperig, het leek wel alsof we de eerste wedstrijd van het seizoen speelden. Maar gelukkig maken we gewoon weer vier goals, dat is het belangrijkste."

Na de bevrijdende 3-2 van Oliver Boscagli, die een vrije trap van Veerman zelf prachtig binnenwerkte, begon het genieten bij de PSV'ers. "Ik denk dat we een hele goede selectie hebben. We hebben gewoon een superseizoen gedraaid", wil Veerman uitleggen, voordat hij ruw onderbroken wordt door Patrick van Aanholt. De routinier kiepert een flinke emmer bier over de middenvelder heen, die er wel om kan lachen. "Het is beter dan champagne!"

"Helemaal geweldig dit", vervolgt een inmiddels natte maar lachende Veerman. "Als je ook ziet hoe we in bepaalde wedstrijden gevoetbald hebben. Buiten deze wedstrijd en NEC hebben we bijna elke wedstrijd goed gevoetbald denk ik."

De middenvelder, die dit jaar door analisten bestempeld wordt als een van de beste spelers van de Eredivisie, ontving in het verleden veel kritiek. "Iedereen heeft zijn eigen mening", reageert de spelverdeler nuchter. "Ik ben dit jaar kampioen geworden, heb twee keer de beker gewonnen, twee keer de Johan Cruijff Schaal, dus volgens mij heb ik het wel aardig gedaan tot nu toe bij PSV."

Volgens de middenvelder is de sfeer binnen het team uitstekend. "Heel bijzonder. Onderling ook heel goed met elkaar. Als je ook ziet op trainingskamp, dat je een avondje uitgaat met vijftien spelers. Ik denk niet dat je dat heel vaak meemaakt. Normaal ben je met een mannetje of vier waar je echt goed mee bent. Maar bij ons is het gewoon echt een hecht team."

'Ik drink niet'


Wat voor PSV rest, behalve nog twee wedstrijden, is een uitbundig kampioensfeest. Daar kijkt Veerman toch echt wel naar uit. "Ik hoorde dat er morgen tienduizenden mensen komen, dus dat wordt een geweldig feest."

Presentator Milan van Dongen stelt vervolgens dat het flink feesten wordt voor PSV. "Jullie moeten aan de bak", legt hij de middenvelder voor. "Nou ja weet je, ik drink niet, dus voor mij zal het wel makkelijk zijn", grapt Veerman.

PSV

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
1
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties