Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rooney komt met statement na commotie over aangepaste Twitterbio

Laatste update:

Rooney zou na de bekendmaking dat David Moyes, met wie Rooney niet lekker ligt, de nieuwe trainer wordt, hebben aangegeven te willen vertrekken. De club ontkende direct, maar na de vermeende wijziging in het profiel van de spits op Twitter wisten de tabloids genoeg: Rooney gaat vertrekken op Old Trafford. De Engels international spreekt dat echter tegen en stuurt vrijdagavond een officieel communiqué de wereld in.

"Er is veel onzin geschreven over dat ik mijn Twitterbio zou hebben aangepast, maar ik heb 'Manchester United' nooit van mijn profiel gehaald, wat de kranten ook zeggen, want dat heeft er ook nooit op gestaan", laat de 27-jarige collega van Robin van Persie weten. "Ik werd door mijn sponsor Nike gevraagd om hun naam toe te voegen en dat heb ik DRIE weken geleden al gedaan. De mensen praten er nu over alsof ik dat er gisteren pas op heb gezet", besluit Rooney, die al sinds 2005 onder contract staat bij United en tot dusver 278 competitieduels voor de club speelde.

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
11
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
29
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties