Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rooney maakt grappen over mij, maar ik versta er helemaal niets van'

Laatste update:

"Hij maakt vaak grappen over mij en Ángel Di María, maar ik moet bekennen dat we geen woord van zijn grappen begrijpen, omdat wij geen Engels spreken", glimlacht de van Sporting Portugal overgenomen Rojo. "We zullen hem binnenkort beter begrijpen, want ik wil de taal leren en volg al lessen."

Het is niet de eerste keer dat medespelers 'klagen' over de moeizame communicatie met de in Liverpool geboren Rooney. De Mexicaan Javier Hernandéz speelde drie jaar met Rooney samen en zei in januari 2013 in The Sun dat het 'nog altijd lastig is om Wazza te verstaan' en de Serviër Nemanja Vidic dacht dat Rooney Duits sprak toen ze elkaar in 2006 net leerden kennen.

Denk jij dat Marcos Rojo gaat slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
7
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
10
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
19
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties