Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rooney onder de indruk: 'Hij staat op gelijke hoogte met Messi en Ronaldo'

Laatste update:

"Het is duidelijk dat we beter kunnen. Als we niet bovenaan staan, dan liggen we onder het vergrootglas en dat snappen we. We weten dat we meer kunnen scoren", geeft Rooney te kennen via de officiële kanalen van Manchester United. Suárez en Sturridge, die op bezoek komen op Old Trafford, hebben er samen al 45 gemaakt dit seizoen. "Het zijn fantastische spelers. Ik vind het leuk dat Sturridge het zo goed doet, want bij zijn vorige clubs kreeg hij nooit de kans. Voor de nationale ploeg van Engeland is het ook goed", aldus Rooney.

"Suárez vind ik samen met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo een van de beste spelers ter wereld", gaat de bonkige aanvaller verder. "Samen met Sturridge steekt hij in een wereldvorm en wij gaan er alles aan doen om ze af te stoppen. Het zijn sowieso belangrijke weken voor ons, met wedstrijden tegen Liverpool, Manchester City en Olympiacos in de Champions League. We hebben er hard voor gewerkt om er klaar voor te zijn", klinkt het.

-
Luis Suárez staat op gelijke hoogte met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
11
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties