Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rooney reageert: 'Ik heb hier al mijn hele loopbaan mee te maken'

Laatste update:

"Zo is voetbal soms, ja. We winnen drie keer op rij niet en dan begint iedereen daar natuurlijk over te praten. We hebben een slechte week gehad, acht slechte dagen waarin we driemaal verloren en nu is het zaak dat we het weer te boven komen", vindt de aanvaller. Dat ook zijn functioneren besproken wordt en dat hij uit vorm is, weet Rooney. "Ik heb hier mijn hele loopbaan al mee te maken", zegt hij tegen MUTV.

Meer: Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney

"De laatste tijd zit het niet mee, maar zo is voetbal. Ik luister goed naar mijn trainers en teamgenoten en de mensen om me heen. Wat andere mensen zeggen, daar luister ik verder niet naar. Veel van wat ze zeggen is namelijk onzin", vindt Roo. "Ik moet me focussen en hard werken en dat doe ik mijn hele professionele leven al. Ik doe hard mijn best voor de ploeg."

Moet Wayne Rooney zijn basisplaats gewoon behouden?

Meer nieuws

Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
0
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
10
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties