Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rooney schept duidelijkheid: 'Ik blijf bij Manchester United'

Laatste update:

De laatste dagen werd Rooney veelvuldig in verband gebracht met een vertrek naar China, waar hij de duurste voetballer ter wereld kon worden. "Ik ben dankbaar voor alle getoonde interesse van andere clubs, maar ik wil de speculaties beëindigen. Ik blijf bij Manchester United. Ik hoop dat ik een groot aandeel mag hebben op weg naar het succes. We zitten in een spannende fase en daar wil ik deel van uitmaken."

Eerder deze week gaf manager José Mourinho op een persconferentie nog aan dat hij niet kon garanderen dat Rooney het seizoen zou afmaken bij Manchester United. De 31-jarige aanvoerder van the Red Devils is onder de Portugees niet meer zeker van een basisplaats en kwam mede daardoor en blessureleed de laatste tijd niet veel in actie. Dit alles was voor de Engelse tabloids genoeg voor om hem aan een vertrek te linken. Aan die geruchten maakt Rooney nu een einde. Het contract van Rooney, die al sinds zijn achttiende bij United speelt, loopt door tot de zomer van 2019.

Wayne Rooney laat in een statement weten dat hij bij Manchester United blijft, ondanks aanhoudende geruchten over een transfer naar China. Rooney was in 549 officiële duels als 'Mancunian' goed voor 250 treffers. #mufc #rooney #manchesterunited

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Is Wayne Rooney bezig aan zijn laatste seizoen bij Manchester United?

Meer nieuws

Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
0
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
12
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
24
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties