Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rooney sluit terugkeer uit: 'Nee, ik wil niet op en neer vliegen'

Laatste update:

Rooney verkeert de afgelopen weken in bloedvorm: in de laatste zes competitieduels was hij goed voor acht doelpunten. Zijn club heeft goede papieren om de play-offs te halen. Het Amerikaanse seizoen eindigt op 8 december met de finale van de play-offs. Vorige week pleitte Crystal Palace-manager Roy Hodgson voor een rentree van de 33-jarige Rooney in Engeland; dat zou kunnen gebeuren in de winterse transferperiode, maar de clublegende van Manchester United ziet het niet zitten.

"Nee, ik heb mezelf verbonden aan D.C. Ik ga hier alles geven", bezweert Rooney in gesprek met ESPN. "Als het seizoen voorbij is, blijf ik voornamelijk hier. Mijn kinderen gaan hier naar school. Met Kerstmis zal ik teruggaan naar Engeland om familie en vrienden te zien. Maar aangezien ik ben toegewijd aan D.C., is het niet juist om heen en weer te vliegen om voor een andere club te spelen", betoogt hij.

Na een teleurstellend seizoen bij Everton betwijfelden sommige analisten of Rooney zou meekunnen bij D.C. United, maar hij heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Rooney zegt niet zo bezig te zijn met de opinie van de buitenwacht. "Uiteindelijk ziet iedereen wat je laat zien op het veld, want je kunt je niet verstoppen. Als je met de juiste houding het veld op stapt, dan zullen mensen dat opmerken. Als je dat niet doet, zien ze het ook. Het is aan de speler om die juiste houding te hebben en die heb ik mijn hele carrière gehad."

Zou Wayne Rooney er goed aan doen om nog terug te keren naar Engeland?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
12
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties