Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rooney staat voor jubileumwedstrijd: 'Hij kan alle records breken'

Laatste update:

Medespeler Gary Cahill heeft er alle vertrouwen in dat de aanvoerder van de ploeg van bondscoach Roy Hodgson op de eerste plek van die ranglijst komt te staan: "Hij is fit, let op zijn lichaam en traint erg hard. Om eerlijk te zijn, zie ik niet in waarom hij niet alle records zou kunnen breken", zegt de verdediger van Chelsea in gesprek met de Daily Mail.

Rooney kan tegen Slovenië overigens ook zijn honderdste interland spelen. "Ik maakte hem mee toen hij nog erg jong was. Hij was altijd de beste van de jeugdelftallen en was gewoon een veelbelovend talent, een fantastische jonge speler", vervolgt Cahill. "Als je tegen hem speelt, moet je het onverwachte verwachten. Soms denk je dat je hem in je broekzak hebt, maar dan doet hij iets uit het niets en scoort hij gewoon."

"Hij weet ook vaak slim de ruimtes bij de verdedigers te benutten. Hij zorgt er soms echt voor dat je gaat twijfelen. Hij heeft de aanvoerdersband van Engeland overgenomen en steekt in een geweldige vorm. Hij scoorde een belangrijke goal in de laatste wedstrijd (Estland, 0-1) en behoeft eigenlijk geen verdere uitleg."

-
Wat verwacht jij van Engeland - Slovenië?

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
24
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
6
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
45
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties