Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rosario: 'Staande houden? Dan klinkt het net alsof zij bovenaan staan'

Laatste update:

"We moeten niet té teleurgesteld zijn", aldus Rosario tegen het Eindhovens Dagblad. "Het is jammer dat wij hier niet een gat hebben geslagen, maar we staan nog steeds twee punten voor. We hebben ook bij de 1-1 taakbewust gespeeld, vind ik. We kregen goede kansen. Iedereen doet zijn best om die bal erin te schieten, maar het mocht niet zo zijn. Na het penaltymoment was het vervolgens heel lastig om erdoorheen te komen. Zij gingen met z'n allen achter de bal staan en dan krijgen we nog een rotgoal tegen in de laatste minuut."

Als Rosario te horen krijgt dat PSV zich goed staande heeft gehouden tegen Ajax, kijkt hij verbaasd op. "Staande houden? Dan klinkt het net alsof zij bovenaan staan. Wij stonden dat al en na deze wedstrijd nog steeds. We hebben laten zien waar we als team toe in staat zijn. Het is nu een kwestie van goed rusten en weer toe naar de volgende wedstrijd, waarin we er moeten staan", aldus Rosario.

Ajax komt woensdagavond in actie en komt bij een overwinning op FC Emmen aan kop in de Eredivisie. Donderdag is het de beurt aan PSV, als het thuis bezoek krijgt van PEC Zwolle. Het regionale dagblad verwacht dat trainer Mark van Bommel een of meerdere wijzigingen doorvoert in zijn elftal. Mohamed Ihattaren en/of Gastón Pereiro lijkten terug te keren in het elftal, wat ten koste zou gaan van Michal Sadílek en/of Jorrit Hendrix. De verwachting is dat Nick Viergever weer terugkeert in de basis. Hij viel afgelopen zondag geblesseerd uit.

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
14
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
17
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties