Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roy Keane doet dringende oproep aan Kane: 'Oh my god, Harry!'

Laatste update:

In de Amazon-documentaire wordt Tottenham in het seizoen 2019/20 gevolgd door camera's, ten tijde van het ontslag van Mauricio Pochettino. Keane heeft zich vooral verbaasd over het gebrek aan passie, zo vertelt hij Richards. "Tottenham Hotspur moet een hele zware klus zijn. Stel je die cultuur daar eens voor. Heb je die documentaire gezien? Toen ik die documentaire zag - en ik weet dat dingen bewerkt kunnen worden - schrok ik van wat er binnen de club gebeurde. Ik zag Harry Kane een wedstrijdbespreking houden. Oh my god, Harry. Je moet hem echt opvrolijken."

Enkele fragmenten uit de documentaire 'All or Nothing'.

Op de beelden is onder meer te zien hoe Kane omringd door ploeggenoten toespraken houdt in de kleedkamer voorafgaand aan wedstrijden. "Als je voor elke wedstrijd een toespraak houdt, zullen spelers zich snel vervelen. Waarom denk je dat je speeches nodig hebt voor een wedstrijd?", gaat Keane verder. "Iedereen zat op zijn telefoon, zelfs de medische staf. Ze lieten een paar spelers zien die uitvielen tegen elkaar, volgens mij waren het Dele Alli en Eric Dier, die maakten ruzie als kleine kinderen. Ze zeiden: 'Oh, je moet je werk doen'. Er was niks geen agressie. Het waren net acteurs zonder emotie."

Het is niet voor het eerst dat Keane zich kritisch uitlaat over de sfeer bij Tottenham. In april van dit jaar, toen José Mourinho onder druk stond en door de clubleiding op straat werd gezet, beweerde hij dat de Spurs de afgelopen veertig jaar 'te zacht' zijn geweest. "Er zit een gelatenheid in dit team. Ja, ze hebben de Champions League-finale (in 2019, red.) gehaald, maar daar kwam geluk bij kijken. Bovendien is het bereiken van de finale alsof je in november de beste van de competitie bent. Ze bereikten de finale, maar werden wel verslagen. Als Mourinho vertrekt, zal er nog steeds een gelatenheid zijn in dit team. Dat ligt aan de spelers."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
11
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties