Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Royal Antwerp nieuwe koploper van België ondanks gemiste penalty Janssen

Laatste update:

Aan de kant van Antwerp stonden Janssen en Jurgen Ekkelenkamp als enige Nederlanders aan de aftrap. Laatstgenoemde was midweeks nog van grote waarde door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen tegen Union (0-2). Calvin Stengs en Gyrano Kerk moesten het doen met een reserverol. Bij Genk moesten onder meer voormalig Eredivisionist Mike Trésor Ndayishimiye, dit seizoen al goed voor 22(!) assists, en Bilal El Khannous voor de aanvoer richting spits Mbwana Samatta zorgen.

Ekkelenkamp leidde de eerste kans van de wedstrijd in, door de bal van El Khannous over te nemen en af te spelen op Janssen. De spits leverde een weinig overtuigend schot. Het bleek de enige echte kans in de eerste twintig minuten te zijn, waardoor de openingstreffer van McKenzie redelijk uit het niets kwam. De Amerikaan kreeg het leer in twee instanties achter Jean Butez: 0-1. De goalie van Antwerp zag zijn ploeg al snel dé mogelijkheid krijgen om de gelijkmaker te noteren. Janssen werd gehaakt door Mujaid Sadick, waardoor eerstgenoemde een strafschop kreeg te nemen. Maarten Vandevoordt wist de matig ingeschoten poging van de spits echter te keren. Vlak voor rust kreeg Antwerp weer een strafschop, dit keer na een ongelukkige handsbal van Bryan Heynen. Alderweireld faalde niet: 1-1.

De gelijkmaker gaf Antwerp vleugels want het begon de tweede helft als door een wesp gestoken. Het leidde al snel tot een kopbal van Ekkelenkamp, die zijn poging over zag gaan. De middenvelder hoefde echter niet lang te treuren. Sadick stond niet op te letten, zag Balikwisha er met de bal vandoor gaan en kon ook niet rekenen op de helpende hand van Vandevoordt: 2-1. Sadick kende een slechte avond, want weer leidde een fout van hem een kans voor Antwerp in. Het ontbrak Janssen echter aan scherpte. Antwerp hield redelijk simpel stand en kreeg via invaller Stengs nog de mogelijkheid op 3-1. De technicus dribbelde fraai langs Gerardo Arteaga, maar moest in Vandevoordt zijn meerdere erkennen. De voorsprong kwam echter niet meer in gevaar. Trésor en Aziz Ouattara pakten diep in blessuretijd nog rood.

First Division A
Royal Antwerp FC
2 - 1
Racing Genk

Meer nieuws

Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
0
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
14
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
19
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
32
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties