Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Royston Drenthe maant kersverse bankzitter bij Feyenoord tot duidelijkheid

Laatste update:

Dilrosun verscheen tot 19 maart vrijwel telkens aan de aftrap bij Feyenoord. Toen Sebastian Szymanski in de lappenmand belandde, verdween hij echter stapje voor stapje naar de achtergrond. "Begin van het seizoen speelde ik alles. Toen raakte Szymanski geblesseerd en moest ik op donnie (straattaal voor '10', red.) spelen. Daar is het helemaal misgegaan. Ik heb goede wedstrijden op rechts gespeeld, dus ik verwachtte dat ik daar zou spelen. Ik wilde het team helpen en het is ook niet dat ik niet op 10 kán spelen. Maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik minder ging spelen op het eind van het seizoen", aldus Dilrosun.

Drenthe voorziet zijn tafelgenoot van advies. "Ik zie dat wel als een dingetje. Als jij een all-rounder bent, gaat een trainer je ook al snel als all-rounder gebruiken. Je wordt dan een beetje getergd in je kwaliteiten. Je kan natuurlijk niet elke week de sterren van de hemel spelen, maar als jij je lekker voelt op een bepaalde positie en de volgende week weer op een andere positie wordt gebruikt... je doet het wel omdat de trainer het van je verwacht, maar vaak haalt het toch wel wat dynamiek uit je spel."

"Dus mijn vraag aan jou is: wat is je favoriete positie?", besluit Drenthe. "Moeilijk man", erkent Dilrosun. "Ik denk of rechtsbuiten of links. Op rechts heb ik meer kans om te scoren. Maar ik weet het niet, man. Soms sta ik liever rechts, soms op 10, sommige wedstrijden sta ik liever links." Het meest werd Dilrosun dit seizoen op de linkerflank gebruikt. 15 van zijn 41 wedstrijden speelde de linkspoot vanaf daar, tegenover 14 op rechts, 11 op '10' en één als schaduwspits. In alles tezamen produceerde Dilrosun zes goals en acht assists.

Meer nieuws

Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
1
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
0
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
1
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
14
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties