Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rüstü (46) in kritieke toestand in ziekenhuis na besmetting met coronavirus'

Laatste update:

Volgens diverse media in Turkije keerde Rüstü onlangs terug van een reis naar de Verenigde Staten en ging hij direct weer aan het werk in zijn geboorteland, zonder de geadviseerde veertien dagen quarantaine in acht te nemen. Het kwam de voormalig doelman van onder meer Fenerbahçe en Barcelona op nogal wat kritiek te staan op de sociale media. Isil Reçber laat via Instagram dat de symptomen van het coronavirus zich in rap tempo hebben ontwikkeld.

De vrouw van Rüstü en hun kinderen testten negatief op het coronavirus. "Rüstü ligt in het ziekenhuis en we mogen hem niet zien. Dat is het moeilijkste van alles, dat we niet bij hem mogen zijn. Maar God is groot en we vertrouwen hem toe aan de Turkse dokters. Deze dagen zullen ook voorbijgaan. Spaar alstublieft uw gebeden niet. #YouAreStrongRR", zo liet ze enkele dagen geleden weten via een post op Instagram.

Rüstü, die als bijnaam de Panter droeg tijdens zijn actieve loopbaan, kwam in totaal tot 120 interlands in het shirt van Turkije. Met zijn land reikte de recordinternational op het WK van 2002 tot de halve finale. Naast Fenerbahçe en Barcelona diende de voormalig sluitpost ook Antalyaspor en Besiktas. In 2012 zette Rüstü een punt achter zijn carrière.

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
14
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
45
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties