Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ruime voldoende' bij Feyenoord: 'Ik speelde prima, maar niet geweldig'

Laatste update:

Klaassen bracht de bal met het hoofd vanaf de tweede paal terug in de doelmond. Wieffer stond op de achterlijn en kreeg de bal ongelukkig op zich. "Hij kopte de bal hard", zegt de controlerende middenvelder, afgelopen zomer overgekomen van Excelsior. "Ik wilde hem eigenlijk laten gaan en dan hoopte ik dat Justin (Bijlow, red.) achter me zou zijn. Maar de bal kwam daar te hard voor en viel via 'de onderkant' van mijn knie binnen. Daar baal ik heel erg van."

In het algemeen is Wieffer redelijk tevreden over zijn prestatie. "Ik vind dat ik op zich prima heb gespeeld. Ik vind het moeilijk om te zeggen. Ik vind niet dat ik slecht was, maar ook niet echt geweldig. De tweede helft was wel iets minder. Het was echt een vechtwedstrijd, vooral na rust." Zijn trainer Arne Slot is na afloop zelfs nog iets positiever. "Hij heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld", zegt Slot. "Het is ook pas zijn derde wedstrijd in het shirt van Feyenoord." Wieffer kampte dit seizoen met langdurig blessureleed en is pas sinds begin januari volledig fit.

Het oordeel van Kees Kwakman
Kees Kwakman komt tot een vergelijkbare conclusie als Slot. "Een dikke voldoende voor Wieffer", zegt de analist van ESPN. "Die eigen goal, daar kon hij echt helemaal niets aan doen. Hij had één slecht breedteballetje, maar die veroverde hij gelijk weer terug. Die echte rushes van hem heb ik een beetje gemist. Hij was er wel naar op zoek, maar het lukte hem niet altijd. Maar ik vind dat hij het uitstekend heeft gedaan, in zijn eerste Klassieker, zijn eerste grote wedstrijd. Mooi weer iemand uit de Keuken Kampioen Divisie die zo aansluit bij een topclub. Heel knap."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties