Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ruime zege lijkt voor unieke rivaal van Barcelona in bekerfinale te zorgen

Laatste update:

Sevilla maakte donderdagavond korte metten met Celta de Vigo, dat in de kwartfinales een maatje te groot bleek voor Atlético Madrid: 4-0. Het eerste bedrijf leek doelpuntloos te eindigen, maar op slag van rust sloeg de ploeg van Unai Emery toe. Adil Rami kopte uit een corner van Ever Banega de openingstreffer tegen de touwen. De thuisploeg was sterk aan de wedstrijd begonnen, maar daarna liet ook Celta zich gelden. Kevin Gameiro liet na om een strafschop achter Rubén Blanco te schieten, terwijl Sergio Gómez namens Celta het aluminium raakte.

In de tweede helft nam Sevilla definitief afstand van Celta. Op aangeven van Michael Krohn-Dehli verzilverde Gameiro een counter van de Zuid-Spanjaarden en na voorbereidend werk van Banega maakte de Fransman ook de 3-0. Een hard gelag voor de bezoekers, die na rust vol voor een goed resultaat gingen maar zich door twee counters lieten verrassen. Vlak voor tijd verzorgde Krohn-Dehli de 4-0 tegen zijn ex-club. Het weerzien in Vigo zal zodoende een formaliteit zijn.

Mochten Sevilla én Barcelona de finale van de Copa del Rey bereiken, dan is het de eerste keer in de 113-jarige geschiedenis van het Spaanse bekertoernooi dat deze teams in de eindstrijd tegenover elkaar staan. Sevilla is overigens de eerste club ooit die acht opeenvolgende Copa del Rey-duels in winst omzet én geen enkel tegendoelpunt om de oren krijgt.

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties