Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rulli benoemt negatief aspect sinds transfer naar Ajax: 'Vind ik helemaal niets'

Laatste update:

Rulli kreeg op het WK in Qatar van zijn zaakwaarnemer te horen dat Ajax interesse had. "Ik had direct een trots gevoel", zegt de doelman tegenover Voetbal International. "Daarna volgde een gesprek via FaceTime met Klaas-Jan Huntelaar, een paar dagen later met hem en Gerry Hamstra en Schreuder erbij. Het waren fijne gesprekken, waarin we van gedachten wisselden over van alles."

De eerste anderhalve maand bij Ajax is Rulli naar eigen zeggen goed bevallen. "Het is hier fijn. Alleen de kou, daar moest ik echt aan wennen. Nicolas Tagliafico en Lisandro Martínez hadden me wel gewaarschuwd, maar de omslag vanuit Spanje naar Nederland voelde ik wel." De Argentijn kwam bij Ajax binnen in een sportief lastige periode. "Het waren wel rare eerste weken door de slechte resultaten. Helaas konden we de eerste wedstrijden niet winnen en kostte dat Schreuder zijn baan als hoofdtrainer. Spijtig en natuurlijk best apart voor mij, want ik heb uitvoerige gesprekken met hem gehad voordat ik hiernaartoe kwam. Ik ben hem ook heel dankbaar dat hij me naar Ajax heeft gehaald."

Rulli merkt dat het nu rustiger is binnen de selectie. "Bij een topclub werkt dat wel zo. De standaard is winnen en als je niet wint, is het onrustig. Dat geldt ook voor Ajax, heb ik al wel gemerkt. Nu we weer wedstrijden winnen, zie je dat de sfeer al snel beter wordt. Bij de nieuwe trainer John Heitinga heb ik ook een goed gevoel. Hij is duidelijk en kent Ajax natuurlijk als geen ander."

In zijn eerste weken bij Ajax speelde Rulli al enkele uitwedstrijden op kunstgras. De doelman vond het 'verschrikkelijk'. "Wat een dramatische ondergrond. Gelukkig heb ik tussendoor ook nog in De Kuip gespeeld, waar wel een goede grasmat lag. Verder veel kunstgras, dat vind ik helemaal niets. Ik kreeg te horen dat we vanaf nu gelukkig alleen nog maar op gras zullen spelen." Voor de doelman valt het spelen op kunstgras echter te verwaarlozen. "Ik ben blij en trots dat ik speler van Ajax ben. En nu moet ik het laten zien. Tagliafico en Martínez hebben hier veel prijzen gepakt en mooie hoogtepunten beleefd. Dat is ook mijn doel."

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
7
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
34
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
9
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties