Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rulli debuteert voor Ajax in Den Bosch; Álvarez haakt op laatste moment af

Laatste update:

Na de teleurstellende remise met NEC (1-1) in Nijmegen, kan Ajax zich woensdag herpakken tegen de nummer zestien van de Keuken Kampioen Divisie. Remko Pasveer moet zijn plaats onder de lat afstaan aan debutant Rulli. Vanwege het ontbreken van Timber vormen Devyne Rensch en Calvin Bassey het centrale duo in Den Bosch. Jorge Sánchez is de rechtsback van dienst, terwijl Wijndal zich op de linkerflank mag bewijzen. Zondag was Schreuder op de persconferentie nog kritisch over de prestaties van de linksback, die tegen NEC de hele wedstrijd op de bank zat. "Hij moet meer brengen, dat weet hij zelf ook."

Op het middenveld kiest Schreuder voor Kenneth Taylor, Davy Klaassen en Kian-Fitz Jim. Vanwege een heersend griepvirus binnen de selectie van Ajax kan de oefenmeester geen beroep doen op middenvelders Steven Berghuis, Mohammed Kudus, Álvarez en Florian Grillitsch. Fitz-Jim, die officieel is overgeheveld naar het eerste elftal, kan zich daardoor opnieuw opmaken voor speelminuten in de hoofdmacht. Tegen NEC viel hij twaalf minuten voor het eindsignaal in en nu is er dus de allereerste basisplaats voor hem.

Voorin kan Schreuder geen beroep doen op Brian Brobbey (schouderblessure) en Steven Bergwijn (griep). Brobbey is een twijfelgeval voor de ontmoeting met FC Twente van zaterdag. Conceição, Lorenzo Lucca, die ook een basisdebuut tegemoet gaat, en Dusan Tadic vormen de frontlinie van Ajax. Eerstgenoemde was tegen NEC nog een van de weinige uitblinkers bij de Amsterdammers. De wedstrijd in Den Bosch staat onder leiding van arbiter Edwin van de Graaf. De aftrap in De Vliert wordt om 21.00 uur genomen en het duel is live te zien op ESPN 1.

Opstelling FC Den Bosch: Van der Steen; Van den Bogert, Halilovic, Ahannach, Van der Heijden; Konings, Verbeek, Van Grunsven; Mulders, Hammouti, Maas

Opstelling Ajax: Rulli, Sánchez, Rensch, Bassey, Wijndal; Taylor, Klaassen, Fitz-Jim; Conceição, Lucca, Tadic.

KNVB Beker
FC Den Bosch
0 - 2
Ajax
Wie gaat er winnen?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
49
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties