Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rulli wijst Heitinga op pijnlijke fout die hij maakte tijdens trainerschap

Laatste update:

Rulli, die zich in de Europa League-finale van het seizoen 2020/21 kroonde tot absolute penaltyheld bij Villarreal, baalt nog altijd van de verloren strafschoppenreeks. "Het zijn momenten waarop je je als keeper heel belangrijk voelt. Je moet op een of andere manier met de adrenaline zien om te gaan. Ik houd ervan, omdat het het enige moment is waarop jij de held kan zijn. Ik vind een penaltyserie geen loterij. Je kunt erop trainen en dat hebben we niet gedaan." John Heitinga, die komend seizoen niet meer voor de groep staat bij Ajax, gaf eerder aan niet op penalty's te trainen omdat hij het eeuwenoude fenomeen als een 'loterij' beschouwt.

De Argentijn probeert de slechte prestaties van Ajax dit seizoen te relativeren. "Het moest zo zijn. We hebben ook veel jonge spelers in de opstelling. Zij moeten de moeilijke momenten ook meemaken. Ze hebben alleen de mooie kanten van het spel meegemaakt, bekers winnen. Dit zijn de zware tijden, wanneer je je doel niet bereikt of wanneer je meer kritiek dan complimenten krijgt. Of wanneer een ander team beter is." Uiteindelijk eindigde Ajax in de Eredivisie op de derde plaats, met maar liefst dertien punten minder dan aartsrivaal en landskampioen Feyenoord.

Bij Ajax ligt Rulli, die afgelopen winter voor acht miljoen euro werd overgenomen van Villarreal, nog vast tot medio 2026, met een cluboptie voor nog een jaar. De viervoudig international van la Albeceleste kijkt uit naar betere tijden. "We moeten ervan leren, zodat we ons volgend jaar beter kunnen tonen. We moeten ons voorbereiden wetende dat er een team is dat beter was dan wij. Met dat in het achterhoofd moeten we proberen om beter te worden en het landskampioenschap terug te veroveren." Het moet de komende weken duidelijk worden wie het trainerschap van Heitinga bij Ajax overneemt.

KNVB Beker
Ajax
1 - 1
PSV
Heeft Rulli gelijk?

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Dortmund-Real en win 50.000!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Royston Drenthe gooide eigen glazen in bij Real Madrid: 'Ik ben linksboetoe'
3
Quilindschy Hartman geniet ondanks blessure serieuze interesse uit Engelse top
10
Borussia Dortmund onder vuur na samenwerking met wapenfabrikant
28
'Ajax, PSV en Lille informeren concreet naar Belg Jayden Onia Seke'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties