Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rummenigge had voorkennis en wijst ruil Ribéry-Ronaldo direct af

Laatste update:

Hij deelde de Fransman zijn slechte voorgevoel mee en verminderde daarmee alvast wat van de teleurstelling bij Scarface, die snel na het gala naar het hotel vluchtte en pas dinsdag reageerde in de Duitse pers. De derde plaats voor Ribéry betekent voor Rummenigge overigens niet dat hij denkt dat Bayern níet over de beste speler ter wereld beschikt. "Bayern zou Ribéry geen moment voor Ronaldo willen inruilen", zegt hij stuurs.

Rumme kijkt liever vooruit naar de zomer, wanneer de club de selectie weer versterkt met een speler van naam. Robert Lewandowski wandelt dan transfervrij van Borussia Dortmund naar de Allianz Arena; hij heeft zijn meerjarige contract reeds gesigneerd. "Hij behoort tot 's werelds beste aanvallers", zegt Rummenigge trots. "Hij is op het moment zo'n 39 miljoen euro waard, maar komt in de zomer voor 0 euro naar ons toe. Een goede deal, denk ik. En ondanks alles is onze band met Dortmund ontspannener dan ooit tevoren."

Denk jij dat Karl-Heinz Rummenigge van tevoren al wist dat Franck Ribéry niet zou winnen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
18
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
5
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties