Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rusland geshockeerd na mislopen kwalificatie voor WK 2010

Laatste update:

Na een indrukwekkende prestatie te hebben neergezet tijdens het EK 2008 in Zwitserland en Oostenrijk, ging men er in Rusland vanuit dat Hiddink het land ook naar het WK 2010 zou weten te loodsen. In Moskou won de ploeg met 2-1, maar vreesde men al dat die ene Sloveense treffer wel eens van onschatbare waarde zou kunnen blijken.

Vier dagen later velde Slovenië in Maribor het oordeel over Hiddink en zijn team. Zlatko Dedic tikte vlak voor rust de enige treffer van de avond binnen, waarmee het pleit was beslecht. Sport Express kopt een dag na de nachtmerrie met 'zelfmoord'. “Onze ploeg oogde zwak en ziek in Maribor, precies zoals het team er ook uitzag aan het einde van de EK-kwalificatie”, schrijft het medium over de wedstrijd.

Of Hiddink doorgaat bij de Russische bond, is nog onzeker. Eerder liet de Varssevelder coach al weten zijn opties goed te willen overwegen. “Mijn contract loopt pas in de zomer af, dus ik heb nog tijd om alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen.” Met Nederland, Zuid-Korea en Australië was de trainer wél actief op een groot eindtoernooi.

-

Meer nieuws

Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
24
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
28
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties