Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rusland grijpt strohalm tegen Zweden; Zlatan in rust gewisseld

Laatste update:

Rusland maakte zijn eerste officiële doelpunt sinds de benutte strafschop van Artem Dzyuba in oktober 2014 tegen Moldavië. Diezelfde Dzyuba scoorde ook dit keer voor Sbornaya: na een geweldige hakbal van aanvoerder Roman Shirokov stond Igor Smolnikov vrij voor het doel, maar de rechtsback werd op tijd afgestopt. De bal rolde vervolgens voor de voeten van Dzyuba, die het leer via de paal achter Andreas Isaksson schoot. In de 37 minuten daarvoor had het thuisland al meerdere keren op voorsprong kunnen komen.

Een omhaal van Dzyuba ging over, Oleg Shatov schoot naast en Shirokov volleerde recht op Isaksson. Na acht minuten vond Spartak Moskou-middenvelder Shirokov wel het net, maar die goal werd ten onrechte afgekeurd wegens buitenspel. Zweden liet in de eerste helft vrijwel niets zien en Zlatan Ibrahimovic keerde niet terug voor de tweede helft en werd vervangen door Ola Toivonen. De spits van Paris Saint-Germain had een borstblessure opgelopen. Zweden speelde in het tweede bedrijf opnieuw niet groots, maar was wel iets dwingender en naarmate de minuten verstreken, vloeiden de Russische krachten weg.

Na ruim een uur spelen hadden de Scandinaviërs op gelijke hoogte kunnen komen, maar een van richting veranderd schot van Emil Forsberg werd gekeerd door Igor Akinfeev en de rebound ging in het zijnet. De Russen hadden het duel acht minuten voor tijd zelf op slot kunnen gooien, maar linksachter Martin Olsson haalde een rollertje van Aleksandr Kokorin voor de lijn weg. Marcus Berg kreeg nog twee goede kansen, maar Rusland sleepte de zege over de streep en voor Sergei Ignashevich was het dubbel feest; de verdediger speelde zijn 109e interland en evenaarde daarmee recordinternational Viktor Onopko.

-
Wie eindigt hoger in Groep G?

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
6
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
13
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
16
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties