Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rusland maakt EK-selectie bekend: Zhirkov heeft record voor het grijpen

Laatste update:

Een van de meest opvallende namen op de lijst is die van Artem Dzyuba. De boomlange spits werd in november vorig jaar door Cherchesov uit de selectie gezet na het uitlekken van een seksvideo. Er verscheen een video waarop de aanvaller van Zenit Sint-Petersburg mastuberend te zien zou zijn, al is dat nooit officieel bevestigd. Dzyuba keerde overigens tijdens de interlandperiode in maart weer terug bij de Russen.

Andere bekende namen in de selectie zijn Aleksandr Golovin, Mário Fernandes en Aleksei Miranchuk en Yuri Zhirkov. Laatstgenoemde heeft een record voor het grijpen. De 37-jarige linksback kan de oudste Russische speler ooit worden op een EK. Dat record is nu nog in handen van Sergei Ignashevich, die op het EK van 2016 36 jaar en 342 dagen oud was. Het EK-avontuur voor de selectie van Cherchesov begint op 12 juni tegen België in Sint-Petersburg. De overige poulewedstrijden zijn tegen Finland (16 juni in Saint-Peterburg) en Denemarken (21 juni in Kopenhagen).

De volledige selectie van Rusland:

Doel: Yuri Dyupin (Rubin Kazan), Matvei Safonov (RK Krasnodar), Anton Shunin (Dynamo Moskou)

Verdediging: Georgi Dzhikiya (Spartak Moskou), Igor Diveev (CSKA Moskou), Yuri Zhirkov (Zenit Sint-Petersburg), Vyacheslav Karavaev (Zenit Sint-Petersburg), Fedor Kudryashov (Antalyaspor), Andrei Semenov (Akhmat Grozny), Mario Fernandes (CSKA Moskou)

Middenveld: Dmitri Barinov (Lokomotiv Moskou), Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moskou), Maksim Mukhin (CSKA Moskou), Aleksandr Golovin (AS Monaco), Daniil Fomin (Dinamo Moskou), Roman Zobnin (Spartak Moskou), Alexei Ionov (FK Krasnodar), Daler Kuzyayev (Zenit Sint-Petersburg), Andrei Mostovoy (Zenit Sint-Petersburg), Magomed Ozdoev (Zenit Sint-Petersburg), Denis Makarov (Rubin Kazan), Aleksei Miranchuk (Atalanta), Denis Cheryshev (Valencia)

Aanval: Artem Dzyuba (Zenit Sint-Petersburg), Anton Zabolotny (CSKA Moskou), Aleksandr Sobolev (Spartak Moskou)

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties