Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Russen belonen Promes met nieuw contract en riant salaris'

Laatste update:

Sovsport schreef vorige week zondag dat het management van Promes de onderhandelingen over een nieuwe arbeidsovereenkomst voor de aanvaller heeft geïnitieerd. Spartak wil logischerwijs ook graag verder met de topscorer en de onderhandelingen zouden zich inmiddels in een vergevorderd stadium bevinden.

Meer: Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: ‘Dan kan het heel snel gaan’

De 24-jarige Promes was tot dusver goed voor 26 doelpunten en 12 assists in 55 wedstrijden voor Spartak en heeft altijd aangegeven Europees voetbal met de volksclub te willen spelen. Spartak verloor zaterdagavond echter met 5-2 van Zenit Sint-Petersburg en staat zes punten achter de nummer vier FK Krasnodar. Die positie geeft recht op het spelen van de derde voorronde van de Europa League.

Promes kon zich tegen Zenit niet onderscheiden en baalde van de nederlaag, zo vertelde trainer Dmitry Alenichev na afloop aan Nash futbol: "Hij was aan het huilen in de kleedkamer. Hij was misschien ook teleurgesteld omdat hij niet had gescoord."

-
Moet Quincy Promes zijn contract verlengen?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
2
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
1
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
16
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
49
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
30
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties