Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Russen breken transferrecord: 'Dit is een grote Europese club'

Laatste update:

Met die transfersom is de achtvoudig international van Brazilië de duurste inkomende transfer voor de Russen ooit. Het record stond eerder op naam van Aiden McGeady, die twaalf miljoen kostte. Fernando, die in 2013 ook al in beeld was bij Spartak, is na Roman Zobnin en Andrey Eshchenko de derde zomeraanwinst voor Spartak.

"Ik ben blij dat ik bij Spartak ben, dit is een nieuw hoofdstuk van mijn leven. Ik weet dat Spartak een grote Europese club is en ik ga op de trainingen en in de wedstrijden alles geven", aldus Fernando, die in dienst van Sampdoria tot 38 wedstrijden kwam.

Een goede aanwinst voor Spartak Moskou?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
8
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties