Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Russen 'liken' gedicht op Instagram en worden uit selectie gezet

Laatste update:

Spartak verloor zondag met 1-2 van Akhmat Grozny en de achterstand op koploper Zenit Sint-Petersburg is opgelopen tot vijf punten. Acteur Dmitri Nazarov plaatste na dit duel een video op zijn Instagram-pagina waarin hij zich in een gedicht kritisch uitliet over Carrera. Hij zei onder meer dat Carrera 'niet ons geluk' is en vroeg zich verder af 'hoeveel schande' er nog nodig is voordat de 'dankbaarheid' van de fans op is.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ??????? ??????? (@dmitry_nazarov_official) op

De video werd geliket door Glushakov en Eshchenko. De spelers waren dinsdag niet op het trainingsveld te vinden en waren vermoedelijk bestraft door Carrera, concludeerden Russische media. Nu maken ze dus ook geen deel uit van de selectie voor het duel met Rapid Wien. "Het is een circus. Een circus", was het enige wat de 31-jarige Glushakov erover kwijt wilde tegenover R-Sport. Eshchenko heeft nog niet gereageerd.

Analyticus Evgeni Lovchev vindt dat er niet zoveel aan de hand is. Hij schrijft op zijn Facebook-pagina dat er 'niets vreselijks' is gebeurd: "Mijn vriend Dima Nazarov heeft een gedicht geschreven dat Carrera niet leuk vond, maar Glushakov en Eshchenko wél. Wat kan ik zeggen? Een volwassene neemt hier aanstoot aan voetballers met wie hij twee jaar geleden nog prijzen vierde en een biertje mee dronk. En nu dit."

Lovchev is van mening dat de directie van Spartak had moeten ingrijpen: "Maar blijkbaar ontbrak het Nail Izmailov en Sergei Rodionov aan wijsheid om deze situatie op te lossen door met de coach en spelers te praten. Spartak verkeert in een psychologische crisis en daardoor wordt er zo heftig gereageerd. Er wordt niet meer wijs gehandeld." De 54-jarige Carrera is sinds augustus 2016 de trainer van Spartak; eerder as hij er assistent-coach.

Een begrijpelijke beslissing van Massimo Carrera?

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties