Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Russische Agüero' was bijna van PSV: 'Ik zou het contract gaan tekenen'

Laatste update:

Het had echter niet veel gescheeld of de voormalig jeugdinternational was in de Eredivisie terechtgekomen, zo vertelt hij in een interview met Izvestia: "Vlak voor de transfer naar Anzhi kreeg ik een aanbieding van PSV. De contracten waren bijna getekend, maar op het laatste moment besloot ik toch om naar Makhachkala te gaan. Die club lag immers dichter bij mijn thuis", aldus de 22-jarige Serderov, die tegenwoordig voor het Bulgaarse Slavia Sofia speelt.

Serderov, die de bijnaam Kun draagt en wiens speelstijl voorheen ook vaak werd vergeleken met die van Sergio Agüero, kwam bij Anzhi niet verder dan vier doelpunten en drie assists in 49 wedstrijden. De gehoopte stormachtige ontwikkeling bleef dan ook uit, maar in financieel opzicht had hij het in Makhachkala wel goed voor elkaar. "Ik ging bij Anzhi het dubbele verdienen van wat ik bij CSKA kreeg."

"In het contract waren bonussen voor bijvoorbeeld het aantal goals en wedstrijden opgenomen en na een maand of vier ging ik echt serieus geld verdienen. Het meeste verdiende ik uit de premies, die waren waanzinnig. Na een wedstrijd tegen Spartak of Dynamo Moskou kon de voorzitter de kleedkamer binnenlopen om te zeggen dat hij de bonussen zou verdubbelen. Ik gaf al het geld aan mijn ouders. Ik weet nog wel dat mijn moeder op een gegeven moment dacht dat ik in een of andere bende zat!"

Denk jij dat Serder Serderov nog gaat doorbreken bij een grote club?

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
1
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
17
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
11
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties