Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Russische sportzender schorst 'dronken' commentator die in slaap viel

Laatste update:

De directie van de sportzender heeft dan ook besloten om de journalist te schorsen. Utkin claimt in gesprek met Gazeta overigens dat hij met een chronische slaapstoornis kampt: "Wie zegt dat ik geen medische hulp heb gezocht? Dat heb ik gedaan! Dit gaat over mijn privéleven. In de eerste helft viel ik na een half uur in slaap, ja, maar in de tweede helft waren er geen problemen. Ik was niet dronken."

Bij dat laatste plaatsen de Russische media hun vraagtekens, omdat Utkin tijdens het duel wel erg vreemde opmerkingen maakte. Zo zei hij 'CSKA Moskou-doelman André ter Stegen', had hij het in plaats van Barcelona een keer over 'Rostov' en repte hij over 'de over het algemeen uitstekende verdediging van Zenit Sint-Petersburg'.

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
22
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties