Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rutten boos: 'Maak dat dan waar, houd de fans niet voor de gek'

Laatste update:

In gesprek met Eredivisie Live bleef Rutten aanvankelijk nog rustig. "Ik weet het nog niet, ik heb me er niet mee beziggehouden. Ik hoor het zo wel van onze manager", zei Rutten, daarmee doelend op technisch directeur Ted van Leeuwen. "We hebben nu nog een uur en een kwartier, maar ik heb niks gehoord. Ik heb een wens uitgesproken: soms krijg je van Sinterklaas ook niet wat je graag in je schoen wilt. Waarschijnlijk is dat bij mij ook zo."

Aan Omroep Gelderland sprak Rutten echter heftiger woorden. "Ik ben teleurgesteld in de eigenaar, die van de daken schreeuwt dat we moeten meedoen om het kampioenschap. Dan moet je dat ook waarmaken en niet supporters voor de gek houden, want dat gebeurt nu en daar houd ik niet van. Ik pas daarvoor", aldus de coach. "Daarvoor heb ik namelijk al te veel meegemaakt in dit half jaar. Ik zit namelijk in een film." Na de persconferentie zou hij geweigerd hebben de spelersbus in te stappen.

Over de wedstrijd zelf sprak Rutten berustend bij het tv-kanaal. "Ik denk dat het overduidelijk was, vandaag: na de 0-2 was het over en had Ajax teveel kwaliteit. Ze gingen toen heel goed tussen de linies spelen en vervolgens maakten ze ook nog snel de 0-3. Ik ben niet ontevreden, want ik ken de kwaliteiten van deze spelersgroep. Twee duels tegen zo'n tegenstander in winst omzetten in één week is moeilijk. We maakten ook nergens aanspraak op."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties