Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten gaat met Feyenoord voor vijfde overwinning op rij

Laatste update:

Twaalf punten uit de laatste vier wedstrijden is een uitstekende prestatie en zaterdag kán het vijftien uit vijf worden. PEC Zwolle komt op bezoek in 'Zuid' en die wedstrijd is een mooie gelegenheid om aan te tonen dat Feyenoord in ontwikkeling is. Dat zegt coach Fred Rutten vrijdag op de clubwebsite. Hij is ook benieuwd waar zijn team nu precies staat. "'Dat vind ik namelijk nog steeds moeilijk in te schatten."

"Wij moeten ons tegen PEC niet laten verrassen. Die ploeg heeft laten zien dat het kan pieken op het juiste moment. PEC speelt heel goed positiespel als je hen daar de ruimte voor geeft. Het is dus aan ons om dat niet zo ver te laten komen", legt de trainer een dag voor het duel uit. Feyenoord heeft de minst gepasseerde verdediging van de hele Eredivisie: slechts zeven tegendoelpunten kreeg men te verwerken.

"Dat is te danken aan het hele team. Iedereen werkt voor elkaar. We vallen met elf man aan en we verdedigen ook met elf", zegt Rutten echter nadrukkelijk. "Als er dan eens een speler een fout maakt, staat er een ander klaar om die te repareren." Dat het scoren Feyenoord wat minder makkelijk afgaat, vindt de trainer niet echt een ramp. "Ik zou me pas zorgen gaan maken als we helemaal geen kansen meer creëren."

Rutten kan in de jacht op drie punten tegen PEC geen gebruik maken van Lex Immers en Joris Mathijsen. De middenvelder (die vorig seizoen thuis twee goals maakte tegen PEC) en de verdediger zijn nog niet hersteld van hun klachten aan hamstring en kuit. Of Elvis Manu van de partij is, moet nog blijken. Hij is vanwege liesklachten nog een twijfelgeval. Mocht hij niet kunnen spelen, dan neemt Jean-Paul Boëtius waarschijnlijk zijn plek in.

-
Boekt Feyenoord zaterdagavond de vijfde zege op rij?

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties