Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rutten gaat voor derde zege op rij: 'De basis blijft 4-3-3'

Laatste update:

Vorig seizoen won Feyenoord kort voor de winterstop thuis met 1-0 van de noorderlingen; uit werden eveneens drie punten verzameld (0-2). Rutten hecht voor de wedstrijd van zondag net zoveel waarde aan de punten als hij donderdagavond deed tegen Standard. "De competitie is voor ons zeker zo belangrijk als de Europese wedstrijd van donderdag", zegt de trainer op de clubwebsite. De drie punten wil hij dan ook in Rotterdam-Zuid houden.

Rutten legt vrijdag uit dat Feyenoord aan vertrouwen heeft gewonnen door de zeges op Go Ahead en Standard. "Ik ben vooral tevreden over het feit dat de ploeg in een reeks van wedstrijden heeft laten zien dat het over de kracht beschikt om een wedstrijd naar zich toe te trekken. Bovendien zie je dat er steeds meer automatismen in het elftal komen en de bezetting voor het doel beter wordt."

"De basis zal bij ons blijven om 4-3-3 te spelen, daarin willen we ons verder ontwikkelen. Afhankelijk van eventuele zwakke plekken bij de tegenstander kunnen we daarin nuances aanbrengen", aldus de oefenmeester van Feyenoord. Hij kwam ook te spreken over Sven van Beek, die donderdagavond scoorde en een dag later hoorde, dat hij geen deel uitmaakt van de definitieve selectie van het Nederlands elftal.

Alleen Jordy Clasie is erbij namens de Rotterdammers. "Als trainer hoop je natuurlijk dat jouw spelers worden geselecteerd, want dat is goed voor hun ontwikkeling. Toch is het vooral positief dat Sven in beeld is. Voor iemand die pas rond de twintig wedstrijden in Feyenoord 1 heeft gespeeld, kan ik niet ontevreden zijn over zijn ontwikkeling. Nu is het voor hem vooral een kwestie van ervaring opdoen."

-
Wint Feyenoord zondag thuis van FC Groningen?

Meer nieuws

Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
5
Elfrink weet welk bod PSV bij Excelsior heeft neergelegd voor Couhaib Driouech
28
Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties